- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.26 το πρωί, 25 χιλιόμετρα Βόρεια - Βορειοδυτικά από το Αργοστόλι. Χτες το βράδυ είχαν καταγραφεί δύο μετασεισμοί: 4,4 στις 9.20 και 3,8 στις 8.05.
Η κατάσταση στο νησί παραμένει δύσκολη και με πολλά προβλήματα, αλλά ελεγχόμενη και χωρίς πανικό, ενώ έμπρακτη αλληλεγγύη εκδηλώνεται από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Εξάλλου, σεισμός μεγέθους 4,3 σημειώθηκε στις 03.21 τα ξημερώματα στον Πατραϊκό Κόλπο. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά της Πάτρας, με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Στην ίδια περιοχή είχε καταγραφεί ισχυρή σεισμική δόνηση πριν τρεις μέρες.
Οι περισσότεροι σεισμολόγοι θεωρούν τα φαινόμενα τόσο της Κεφαλονιάς, όσο και του Πατραϊκού, «φυσιολογική μετασεισμική δραστηριότητα».
Μ.Φ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.