Ελλαδα

Στο πλευρό των σεισμοπαθών ο ΙΣΑ - Έστειλε γιατρούς στα Τίρανα

Το κλιμάκιο παρέδωσε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φονικός σεισμός στην Αλβανία
Φονικός σεισμός στην Αλβανία/© EPA/VALDRIN XHEMAJ

Στα Τίρανα κλιμάκιο γιατρών από την Περιφέρεια Αττικής, το οποίο παρέδωσε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό για τους σεισμοπαθείς.

Κλιμάκιο ιατρών του ΙΣΑ, που βρίσκεται στην Αλβανία, παρέδωσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Τιράνων το υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Οι γιατροί της ομάδας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην αντιμετώπιση των τραυματιών, ενισχύοντας το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. Η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια τόσο από τον διοικητή του Νοσοκομείου Άρμπεν Ζενελάζ όσο και από το ιατρικό προσωπικό.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση» στους τραυματίες. Ανέφερε, επίσης, ότι ο ΙΣΑ δημιούργησε την Ομάδα 'Αμεσης Δράσης για να συνδράμει τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

«Η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει και άλλους τρόπους με τους οποίους θα συνδράμει έμπρακτα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανακούφιση των πληγέντων στη γειτονική Αλβανία. Αυτοδιοίκηση και επιστημονικός κόσμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη» επεσήμανε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ