- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μήνυση από την οικογένεια της νεκρής λεχώνας από την Κατερίνη, που πέθανε από αλλεργικό σοκ στην αντιβίωση που της χορηγήθηκε μετά την καισαρική.
Θλίψη, πόνος κι ένα μεγάλο γιατί. Αυτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στην οικογένεια και τους φίλους της 29χρονης μητέρας από την Κατερίνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας αλλεργικού σοκ, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της.
Η χαρά των δυο γονέων δεν κράτησε περισσότερο από μια ώρα. Λίγο αφότου γέννησε η 29χρονη επικοινώνησε με τον σύζυγό της και την οικογένειά της. Στη συνέχεια της χορηγήθηκε η αντιβίωση και υπέστη αλλεργικό σοκ.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η οικογένεια της 29χρονης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ορίσει δικό της ιατροδικαστή.
Ο σύζυγος της 29χρονης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φέρεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, να κατάθεσε στην εισαγγελία Κατερίνης ότι το νοσοκομείο ήταν ενήμερο για το γεγονός ότι η νεαρή μητέρα ήταν αλλεργική σε συγκεκριμένη αντιβίωση.
Και ο θείος της Ηρακλής Τσίντζιρας τόνισε στον ΑΝΤ1: «Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει».
Η κηδεία της 29χρονης θα τελεστεί, το Σάββατο στο χωριό Μεσαία Μηλιά όπου και διέμενε, με την οικογένεια να ζητεί από το ελληνικό κράτος να αφήσει την αδελφή της θανούσης να περάσει τα σύνορα από την Αλβανία παρά το γεγονός ότι έχει λήξει το διαβατήριό της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.