Ελλαδα

Δοκιμαστικά δρομολόγια του Τραμ προς Πειραιά – Η τελική φάση

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tram1.jpg
Τραμ © INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ξεκινά σήμερα η τελική φάση των δοκιμαστικών δρομολογίων της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ.

Ξεκινά σήμερα η τελική φάση των δοκιμαστικών δρομολογίων της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ.   Τα οχήματα των Γραμμών 3 «Θουκυδίδης» (Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ) και 4 «Αριστοτέλης» (Κασομούλη – ΣΕΦ), μετά τη στάση «Νέο Φάληρο» θα κατευθύνονται προς τη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» (αντί ΣΕΦ.), όπου και θα αποβιβάζουν τους επιβάτες.

Μέσω της υπόγειας διάβασης θα κατευθύνονται είτε αριστερά προς το σταθμό «Φάληρο» της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και το Γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεξιά προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.   Στη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» τα οχήματα δεν θα παραλαμβάνουν επιβάτες και θα συνεχίζουν κενά, κινούμενα στην επέκταση της γραμμής προς Πειραιά, ενώ επιστρέφοντας στη στάση «ΣΕΦ.» θα παραλαμβάνουν επιβάτες με προορισμό τις στάσεις «Ασκληπιείο Βούλας» και «Κασομούλη».  

Η ΣΤΑ.ΣΥ παρακαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες των περιοχών της επέκτασης «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου η δοκιμαστική λειτουργία να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αρχίσει η εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατόν».   Κλείνοντας, η εταιρεία ευχαριστεί τους πολίτες του Πειραιά για την κατανόηση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.