Ελλαδα

Επιχειρηματίας φέρεται να βιντεοσκοπούσε νεαρή φοιτήτρια

Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lens-490806_1920.jpg
© Pixabay

Ιδιοκτήτης διαμερίσματος και επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης κατηγορείται για την τοποθέτηση κρυφής κάμερα και την παρακολούθηση φοιτήτριας που διέμενε στο σπίτι.

Κρυφή κάμερα φέρεται να είχε τοποθετήσει επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης στο υπνοδωμάτιο φοιτήτριας που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Η φοιτήτρια διαμένει στο εν λόγω διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης τους τελευταίους τρεις μήνες και κάποια στιγμή διέκρινε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρα, εξείχε ένα εξάρτημα, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στον τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ειδοποιήθηκε από την ένοικο να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που μόλις είχε εντοπίσει. Εκείνος πηγαίνοντας στο διαμέρισμα την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού. Η νεαρή φοιτήτρια δεν τον πίστεψε και ζήτησε τη βοήθεια γνωστού της που γνωρίζει από ηλεκτρολογικά. Ο γνωστός της υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για εξάρτημα συναγερμού, αλλά για κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.

Η φοιτήτρια απευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από την Αστυνομία δεν κατέστη εφικτός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά, προσήλθε ο ίδιος λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καταθέτοντας ότι πράγματι πρόκειται για μια κάμερα, η οποία ωστόσο δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Η κάμερα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ