Ελλαδα

Κατερίνη: Ανασύρθηκαν οι σοροί της 17χρονης και της μητέρας της

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Εικόνες από την επιχείρηση στη χαράδρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nekri-h-17xroni-sthn-katerini.gif

Η στιγμή που οι πυροσβέστες στην Πιερία ανασύρουν νεκρές από χαράδρα την 17χρονη και τη 45χρονη μητέρα της.

Σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, εντοπίστηκαν νεκρές η 17χρονη Μα ία Ιωάννα Δεληγιάννη που είχε εξαφανιστεί από την Κατερίνη και η 45χρονη μητέρα της. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανήρτησε στα social media ένα video από την επιχείρηση ανάσυρσης. Οι εικόνες συνοδεύονται από την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα, 17 Νοεμβρίου, επιχείρηση ανάσυρσης δύο γυναικών χωρίς τις αισθήσεις τους στη Δ.Ε. Πέτρας στην Κατερίνη Πιερίας. Οι δύο γυναίκες και το Ι.Χ.Ε. όχημά τους, είχαν εντοπιστεί σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μ. στην εν λόγω περιοχή. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης και Λιτοχώρου, από την 2η Ε.Μ.Α.Κ., η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.

 

Οι αρχές προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου, την ώρα που μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών αναπτύχθηκε στον τόπο της τραγωδίας. 

Άγνωστο παραμένει πώς κατέληξε το όχημα στον γκρεμό. Από τα πρώτα στοιχεία, πάντως, της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Παρ' όλα αυτά επιτόπου έφθασαν ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ