Ελλαδα

Κρήτη: Νεκρός κυνηγός από πυροβολισμό κτηνοτρόφου στο Μπαλί

Αιματηρό περιστατικό στο Μπαλί Ρεθύμνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ekav
ΕΚΑΒ © INTIME NEWS/ΑΡΧΕΙΟΥ

Αιματηρό περιστατικό στο Μπαλί Ρεθύμνου. Ο διαπληκτισμός κηνυγών με κτηνοτρόφο οδήγησαν σε πυροβολισμούς και θάνατο του ενός.

Ο διαπληκτισμός δύο αντρών στο Μπαλί Μυλοποτάμου Ρεθύμνου σήμερα το πρωί είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου από σφαίρες που αντήλλαξαν μεταξύ τους.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν παρέα κυνηγών πέρασε τα όρια ποιμνιοστασίου και βοσκότοπου στο Μπαλί κατά τη διάρκεια κυνηγετικού περιπάτου. Έγιναν αντιληπτοί από τον άνδρα που διατηρούσε την κτηνοτροφική εγκατάσταση, διαπληκτίστηκαν με αφορμή τα κυνηγετικά σκυλιά, με αποτέλεσμα ο ένας να πυροβολήσει τον άλλον. Νεκρός έπεσε ο 49χρονος κυνηγός, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε και ο 45χρονος κτηνοτροφος ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ η ατυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 45χρονος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς και ο ίδιος τραυματίστηκε από τα σκάγια του όπλου του κυνηγού, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ των δύο ανδρών. Ο 45χρονος νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του. Δράστης και θύμα ήταν συγχωριανοί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ