- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Κύτταρο» καταιγίδων θα χτυπήσει την Αττική μέσα στη νύχτα
Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία «Βικτώρια» από ώρα σε ώρα
Το καιρικό φαινόμενο αναμένεται να επηρεάσει τις επόμενες ώρες τμήματα της Αττικής τις Κυκλάδες και τα νότια τμήματα της Εύβοιας.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται στην Αττική αργά τη νύχτα.
Σύμφωνα και με τα τελευταία δεδομένα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN TV Κλέαρχος Μαρουσάκης, έχει σχηματιστεί μια κυκλωνική ροή ανοιχτά του Αργολικού Κόλπου.
Αυτή η ροή παίρνοντας ενέργεια από την θαλάσσια περιοχή αλλά και από την υγρασία, έχει σχηματίσει ένα «κύτταρο καταιγίδων» το οποίο κινείται βόρεια και ανατολικά. Το καιρικό φαινόμενο αναμένεται να επηρεάσει τις επόμενες ώρες τμήματα της Αττικής τις Κυκλάδες, αλλά και τα νότια τμήματα της Εύβοιας.
Μεγάλα ύψη βροχής έφερε η «Βικτόρια» στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περιοχή της Κέρκυρας όπου από χθες μέχρι σήμερα έπεσαν περίπου 190 τόνοι ανά στρέμμα.
Παράλληλα ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται να χτυπηθούν τις επόμενες ώρες τα ανατολικά και Ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και συγκεκριμένα βόρεια ανατολικά της Πελοποννήσου, η ανατολική Στερεά αλλά και περιοχές της Αττικής, η Εύβοια οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Meteo για την Αττική
Δείτε τον live χάρτη
Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα που έρχεται
Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα
Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
«Εδώ μεγάλωσε. Στα σκαλοπάτια και τα παγκάκια της εκκλησίας»
Πώς οι αστυνομικοί έπιασαν τους απατεώνες
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο σε 20 εικόνες
Κρατώντας ένα λουλούδι και μια φωτογραφία του τραγουδιστή
Τουλάχιστον 20 κτίρια στο μικροσκόπιο
Συγγενείς και φίλοι τιμούν τη μνήμη του τραγουδιστή
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.