Ελλαδα

Πικέρμι: «Εσύ εγκατέλειψες τον πατέρα μου;» - Συγκλονίζει η κόρη

Το βίντεο-ντοκουμέντο από τα δραματικά γεγονότα στη λεωφόρο Μαραθώνος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πικέρμι: Παρέσυρε 87χρονο με το ΙΧ και έφυγε σαν κύριος

«Τον είδα κάτω στην άσφαλτο»: Στη δημοσιότητα το βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι.

Συγκλονίζουν τα όσα καταγγέλλει η κόρη του 87χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από αυτοκίνητο στο Πικέρμι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο ηλικιωμένος είχε επιχειρήσει να διασχίσει τη Λεωφόρο Μαραθώνος σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση ή φανάρι. Όπως φαίνεται και στο video ντοκουμέντο που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Open TV, ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείπει αιμόφυρτο τον 87χρονο.

«Πήγα κοντά του, ήθελα να δω το πρόσωπό του. Και τον ρώτησα: "Εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου; Και τον εγκατέλειψες;" Όχι απλά δεν μου είπε ένα λυπάμαι, ένα συγγνώμη, με κοίταξε και ειρωνικά μπορώ να πω» ανέφερε η κόρη του θύματος.

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός του Ι.Χ. αφού παρέσυρε τον 87χρονο, σταμάτησε λίγα μέτρα πιο πέρα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε προς το μέρος του και τον κοίταξε. Στη συνέχεια επέστρεψε στο όχημα, έβαλε μπροστά και έφυγε. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ο οδηγός εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην Παλλήνη και συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.

«Τον είδα κάτω στην άσφαλτο μπρούμυτα με τα αίματα. Πρόλαβαν και με έπιασαν οι αστυνομικοί. Με τράβηξαν πίσω» πρόσθεσε η κόρη του 87χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ