- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Μπακογιάννης κατά της εφημερίδας «Μακελειό».
Μετά από δημοσιεύματα των τελευταίων ετών στην εφημερίδα «Μακελειό» ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας.
Ο κ. Μπακογιάννης έκανε γνωστή την πρόθεση του με ανάρτηση στο Facebook, όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων:
Στην αρχή μειδίασα και τα θεώρησα ανάξια προσοχής. Μετά, αποφάσισα να μην ασχοληθώ. Όπως σοφά λέει και ο λαός μας, όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, αυτά χαίρονται και εσύ λερώνεσαι. Έχουν όμως ξεπεράσει κάθε όριο. Εκμεταλλεύονται συνειδητά την ανοχή όλων μας, συνεχίζοντας να δηλητηριάζουν συνειδήσεις, να συκοφαντούν και να διαπομπεύουν ιδέες και ανθρώπους. Ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται. Δεν είναι μόνο ο κιτρινισμός, η συνωμοσιολογία, η ανθρωποφαγία και η κατασκευή ψευδών ειδήσεων.
Είναι επιπλέον, ο ρατσισμός, ο σεξισμός, ο μισογυνισμός, η ομοφοβία, η μισαλλοδοξία και η εθνοκαπηλία. Είναι το μίσος που καλλιεργούν. Αισθάνομαι την ανάγκη, όχι μόνο να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη, της οικογένειάς μου και τη δική μου, αλλά και να αντισταθώ σε εκείνους που απευθύνονται στα πιο ποταπά ένστικτα, τον μηδενισμό, το ψέμα, την λεκτική βία, το αίσχος και την χυδαιότητα. Μετά από δέκα δύσκολα χρόνια, πέρα και πάνω από πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές, η κοινωνία μας δικαιούται τους καλύτερους εαυτούς όλων μας. «Μακελειό» περισσεύετε. Για όλους τους εμετούς και όλα τα σιχάματα σας των τελευταίων ετών, τα λέμε στα δικαστήρια. Ως εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες
Η επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων
Δύο νεαροί ελαφρά τραυματισμένοι
Πυροσβεστικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για τον απεγκλωβισμό τραυματία σε δύσβατο σημείο
Πανελλαδικό Δίκτυο Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους Υποψηφίους
Η περαιτέρω εξάπλωση των πυρκαγιών αποτράπηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κέρδισε το βραβείο Routes Europe 2026
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση σε δύσβατη χιονοσκεπή περιοχή μετά από πολυήμερες έρευνες
Πολύμηνη έρευνα αποκάλυψε απάτες με επιδόματα, taxisnet και εικονικές εγγραφές σε ΚΔΑΠ
Η διαδικασία και οι προθεσμίες
H κατασκευή του προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός 18 μηνών
Ο Φώτης Α. από την Κοζάνη ήταν ο υπερτυχερός του φαντασμαγορικού event από την Allwyn
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.