- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Έδεσε» στον Πειραιά πλοίο με μετανάστες από τη Σάμο
Καταφθάνει και δεύτερο πλοίο με 87 μετανάστες
Δεκάδες γυναίκες και μωρά αποβιβάστηκαν από πλοίο που μετέφερε μετανάστες από τη Σάμο στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των νησιών.
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ μεταφέροντας 46 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 151 από τη Χίο.
Στις 08:05 αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο BLUE STAR 2 μεταφέροντας 25 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κω και 62 από τη Λέρο. Οι μετανάστες και πρόσφυγες και στις δύο περιπτώσεις αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας της χώρας.
Δεκάδες γυναίκες με μωρά και παιδιά αποβιβάστηκαν από το πλοίο και στη συνέχεια μπήκαν σε πούλμαν τα οποία τις περίμεναν στο σημείο.
Οι αφίξεις συνεχίζονται την ώρα που Έλληνες πολίτες χθες, βγήκαν στους δρόμους είτε για να διαμαρτυρηθούν για τις αφίξεις μεταναστών, είτε για να τους στηρίξουν, σε διαφορετικές πορείες, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.