- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναγερμός στην Κρήτη: Πήγε να αγοράσει γιαούρτι και εξαφανίστηκε
Άφαντη η 18χρονη - Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών
Θρίλερ με την εξαφάνιση 18χρονης στην Κρήτη, που πήγε να αγοράσει γιαούρτι για το παιδί της και δεν επέστρεψε
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, καθώς μια 18χρονη μητέρα ενός βρέφους έχει εξαφανιστεί. Η νεαρή είχε βγει από το σπίτι της το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Ασήμι Ηρακλείου (Δήμος Γόρτυνας στη Μεσσαρά) για να πάει να αγοράσει ένα γιαούρτι για το 11 μηνών παιδί της. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.
Οι συγγενείς της Ε.Μ. δήλωσαν την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να την εντοπίσουν.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και ο σύζυγος της που διαμένει στο Πακιστάν, δηλώνοντας άγνοια για το πού μπορεί να βρίσκεται. Η οικογένεια της 18χρονης απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το θέμα ή έχει δει την κοπέλα, να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.