Ελλαδα

Μάτι: Επιθέσεις δέχεται ο αξιωματικός που συνέταξε το πόρισμα

Μετά τις απειλές και τη δολιοφθορά έκλεψαν και τη μηχανή του πυροσβέστη πραγματογνώμονα για το Μάτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάτι
Μάτι © INTIMENEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επιθέσεις κι απειλές δέχεται ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής που συνέταξε το τελικό πόρισμα για τη φωτιά στο Μάτι. Έπεσε θύμα κλοπής και διολοφθοράς.

Κλιμακώνονται οι επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Λιότσος, ο αξιωματικός της πυροσβεστικής  που συνέταξε την πραγματογνωμοσύνη για ευθύνες και υπαίτιους για την εθνική τραγωδία στο Μάτι μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται πολλοί συνάδελφοί του αξιωματικοί ακόμη και στελέχη της ίδιας της ηγεσίας.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Open Beyond», άγνωστοι έκλεψαν χθες τα ξημερώματα από την πιλοτή της πολυκατοικίας του στη Νέα Ιωνία τη μοτοσικλέτα του, ενώ πριν από λίγο καιρό ο πραγματογνώμονας είχε καταγγείλει στις αρχές ότι κάποιος είχε κάνει δολιοφθορά στη μηχανή του με σκοπό να τον βλάψει.

Πάντως, εκφράζονται υποψίες πως και τα δύο περιστατικά συνδέονται με μεθόδους εκφοβισμού του αξιωματικού, καθώς με το πόρισμά του αποκαλύπτονται κι επίσημα κι από τα μέσα του Σώματος της Πυροσβεστικής εγκληματικές ελλείψεις, υπαιτιότητες αξιωματικών αλλά και πολιτικών που οδήγησαν στην τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Ο ίδιος πραγματογνώμονας ανέλαβε την έρευνα και για τη φωτιά της Κινέτας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.