Ελλαδα

Παρέλαση αλά Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια (video)

Περπάτησαν με βηματισμό που παραπέμπει στο The Ministry of Silly Walks

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
parelasi-neafiladelfeia
Παρέλαση αλά Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια / filadelfia-xalkidona.gr

Άγνωστες στη Νέα Φιλαδέλφεια παρέλασαν με βηματισμό που παραπέμπει The Ministry of Silly Walks των Monty Python.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο από την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Νέα Φιλαδέλφεια στο οποίο φαίνεται μία ομάδα κοριτσιών να παρελαύνει αλά Monty Python.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στην A.V. δημοσιογράφος του filadelfia-xalkidona.gr. Όπως εξήγησε μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε χωρίς να το καταλάβει κανείς στην αρχή της παρέλασης ανάμεσα σε δύο σχολεία. «Ήταν οργανωμένες από ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και το σημαντικότερο δεν γνώριζε κανείς», εξήγησε και τόνισε ότι τα κορίτσια άρχισαν να περπατούν με βηματισμό που παραπέμπει στον Τζον Κλιζ και το θρυλικό σκετς των Monty Python The Ministry of Silly Walks μπροστά στους επισήμους.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν τα άτομα που παρέλασαν με αυτό τον τρόπο και ποιος ήταν ο σκοπός τους.

 

 

Σε δηλωσή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά με το περιστατικό: «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ