Ελλαδα

Μάνη: Η κατάθεση της 12χρονης για την ασέλγεια από τον ιερέα

«Δεν γνώριζα τίποτα» ισχυρίζεται η μητέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sadgirl
Pixabay

Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης για την ασέλγεια από τον ιερέα στη Μάνη. «Δεν γνώριζα τίποτα» ισχυρίζεται η μητέρα της.

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της 12χρονης που κατηγόρησε τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της για ασέλγεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι υποστήριξε ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά κι από άλλον άντρα.

«Με πλησίασε ο ιερέας και ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε και ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα», φέρεται να ισχυρίστηκε η 12χρονη στην κατάθεσή της σύμφωνα με στοιχεία του Star.

Η μητέρα του παιδιού όταν κλήθηκε σε κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. Σύμφωνα με το Star ισχυρίστηκε: «Δεν γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας».

Ο ιερέας από τη Μάνη αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί, με την απολογία του στην ανακρίτρια να διαρκεί 1,5 ώρα. Η μεγάλη κόρη του, αλλά κι ο αδερφός της 12χρονης είναι στο πλευρό του. Οι Αρχές έχουν στα χεριά τους ακόμη μια κατάθεση ενός γείτονα του ιερέα, αλλά και των παιδοψυχολόγων του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Το δεύτερο άτομο που κατηγορείται για την ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι, θα κληθεί να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ