Ελλαδα

Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αττική Οδό - Μποτιλιάρισμα στον Πειραιά

Κυκλοφοριακό κομφούζιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
botiliarisma.jpg
ΑΡΧΕΙΟ - Μποτιλιάρισμα © INTIME NEWS /ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Οι οδηγοί έχουν «εγκλωβιστεί» εδώ και ώρες στην Αττική Οδό και στο Κηφισό καθώς στις δύο μεγαλύτερες οδικές αρτηρίες επικρατεί τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Οπλισμένοι με τεράστια υπομονή πρέπει να είναι οι χιλιάδες οδηγοί που έχουν «εγκλωβιστεί»  εδώ και ώρες στην Αττική Οδό και στο Κηφισό , καθώς  στις δύο μεγαλύτερες  οδικές αρτηρίες επικρατεί τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, έπειτα από σύγκρουση τεσσάρων αυτοκινήτων  στο τούνελ που προηγείται της εξόδου προς Λαμία. Σημειωτόν τα αυτοκίνητα από το ύψος του Γέρακα έως και την έξοδο της Μεταμόρφωσης.

Εκτός από την καραμπόλα, το έργο της Τροχαίας δυσκολεύει η αυξημένη κυκλοφορία λόγω της μεγάλης εξόδου για το τριήμερο αλλά και του ότι είναι ώρα αιχμής.

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στον Κηφισό, με μποτιλιαρισμένα και τα δύο ρεύματα, καθώς – όσο περνά οι ώρα- αυξάνεται η έξοδος των εκδρομέων. Έντονο πρόβλημα από Ρέντη έως και γέφυρα Καλυφτάκη και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. Επιπλέον με δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα στην οδό Αλιπέδου προς Νέο Φάληρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ