Ελλαδα

Φολέγανδρος: Δικογραφία σε βάρος ανήλικων που κακοποίησαν γάτα

Σε βίντεο εμφανίζονται να καταδιώκουν το άτυχο ζώο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gata-flogegandros-paidia
Δύο αγόρια καταδιώκουν γάτα σε αύλειο χώρο ξενοδοχείου στη Φολέγανδρο © zoosos.gr

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών που κακοποίησαν γάτα σε αύλειο χώρο ξενοδοχείου στη Φολέγανδρο.

Δικογραφία σε βάρος δύο μαθητών Δημοτικού, που το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης κακοποίησαν τυφλή γάτα σε προαύλιο χώρο ξενοδοχείου στην Φολέγανδρο, σχηματίζει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Την υπόθεση αποκάλυψε το zoosos.gr, δημοσιεύοντας παράλληλα βίντεο στο οποίο φαίνονται τα δύο ανήλικα αγόρια να καταδιώκουν την γάτα γύρω από την άδεια πισίνα του ξενοδοχείου. Η γάτα τελικώς εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό της πισίνας και, όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα από τα αγόρια κατέβηκε σε αυτό και κλωτσούσε επανειλημμένως το άτυχο ζώο.

Αρχικά, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το άτυχο ζώο σκοτώθηκε, ωστόσο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια η γάτα επέζησε και αναμένεται να μεταφερθεί για περίθαλψη σε κτηνιατρείο στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιστατικό αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η οποία αναζήτησε στις κάμερες ασφαλείας τι συνέβη.

Πλέον, και με το βιντεοσκοπημένο υλικό που υπάρχει, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου έδωσε εντολή για προανάκριση με κατεπείγουσα διαδικασία, αλλά και εντολή για βεβαίωση διοικητικού προστίμου 30.000 ευρώ σε βάρος των γονιών του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ