Ελλαδα

Καρέ καρέ: Πώς δρούσαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

To «χτύπημα» σε πρατήριο υγρών καυσίμων και η σύλληψη λίγες ώρες μετά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ληστές στην κάμερα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των ληστών που αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια και «χτυπούσαν» επιχειρήσεις.

Καρέ καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας πρατηρίου υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο τις κινήσεις των ληστών που αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια και εξαφανίζονταν. Φορώντας full face και κράνη, οι δύο δράστες επιβαίνουν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εισέρχονται στους χώρους του βενζινάδικου. Ο ένας κρατά όπλο και ο άλλος μαχαίρι. Αφού ακινητοποιούν τον υπάλληλο, τον αναγκάζουν να τους δώσει τις εισπράξεις που έχει πάνω του. Στη συνέχεια αδειάζουν το ταμείο στο μίνι μάρκετ και εξαφανίζονται.

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είναι η 5η φορά που σημειώνεται ληστεία το 2019. «Έφυγαν ανενόχλητοι οι ληστές. Μας έχει γίνει πια ρουτίνα. Έχουμε πει και στους υπαλλήλους μας να μην προβάλλουν κάποια αντίσταση» ανέφερε.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δύο ληστές -λίγες ώρες μετά- συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη στη λεωφόρο Φυλής. Πρόκειται για ένα 32χρονο σεσημασμένο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ενωση. Μέσα στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο που είχε κλέψει από επιχείρηση, μολότοφ, αλλά και μια βαριοπούλα. Οπως διαπιστώθηκε, είναι μέλος επικίνδυνης σπείρας κακοποιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ