Ελλαδα

Η Αττική Οδός έφτιαξε Twitter και ενημερώνει για τo πού έχει κίνηση

Ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο για τροχαία ατυχήματα, μποτιλιάρισμα και καιρικά φαινόμενα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αττική Οδός
Αττική Οδός/©INTIMENEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μέσω Twitter η Αττική Οδός θα ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τροχαία, μποτιλιάρισμα και προβλήματα από την κακοκαιρία.

Στη δημιουργία λογαριασμού στο Τwitter προχώρησε η Αττική οδός προκειμένου να ενημερώνει τους χρήστες της έγκαιρα, άμεσα και υπεύθυνα για τις κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν στον αυτοκινητόδρομο.

Μέσω του λογαριασμού @aodostraffic στο Twitter οι οδηγοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και αξιόπιστα, 24 ώρες το 24ωρο, απευθείας από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», για θέματα που αφορούν αποκλειστικά στην κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, όπως η κίνηση, τυχόν σοβαρά συμβάντα, έκτακτες ανακοινώσεις για καιρικά φαινόμενα, κ.ά.

attiki-odos-tweet.jpg
@aodostraffic

Στο σχετικό δελτίου Τύπου, υπογραμμίζεται «πως η Αττική Οδός, θέτοντας την οδική ασφάλεια ως την ύψιστη προτεραιότητα των υποδομών και της λειτουργίας της, ενθαρρύνει την ενημέρωση των οδηγών μέσω του σχετικού λογαριασμού μόνο όταν το όχημα βρίσκεται σε θέση ασφαλούς στάσης ή στάθμευσης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ