Ελλαδα

Κούγιας: «Ολοκλήρωση του δράματος της οικογένειας Μαυρίκου»

Ο ποινικολόγος μίλησε για τη μητέρα και τον αδελφό του εκδότη Μαυρίκου που βρέθηκαν νεκροί στη Δραπετσώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kougias1
Αλέξης Κούγιας © INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η μητέρα και ο αδελφός του εκδότη Μαυρίκου οι νεκροί στη Δραπετσώνα. Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας για τα προβλήματα της οικογένειας.

Στη μητέρα και τον αδελφό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου που το  2016 είχε βρει τραγικό θάνατο μέσα στο Porsche Kayenne που οδηγούσε, ανήκουν οι σοροί που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γενετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο» όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Κούγιας θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ. Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ