Ελλαδα

Φωτιά από τους εργαζόμενους στη Χαλυβουργική - Κλείνουν την Ε.Ο.

Έχουν αποκλείσει την είσοδο στα διευθυντικά στελέχη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xalybourgiki.jpg
Διαμαρτυρία απλήρωτων εργαζομένων στη Χαλυβουργική © CNN Greece

Διαμαρτυρία από τους απλήρωτους εργαζόμενους στη Χαλυβουργική. Έβαλαν φωτιά στο προαύλιο. Απέκλεισαν την είσοδο και κλείνουν και την Εθνική Οδό.

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί οι περίπου 200 απλήρωτοι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής, που της έχει κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και μήνες. 

Οι εργαζόμενοι απέκλεισαν την είσοδο στα διευθυντικά στελέχη κι έχουν ανάψει φωτιές στον προαύλιο χώρο.

Στις 10.00 σχεδιάζουν να κλείσουν για 30 λεπτά την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου και συγκεκριμένα τη μία λωρίσα στο ρεύμα προς Αθήνα.

«Δεν περιμέναμε ποτέ να φτάσει σ' αυτό το σημείο η επιχείρηση και η οικογένεια. Να μας έχουν τρεις μήνες απλήρωτους» είπε εκπρόσωπος των εργαζόμενων της Χαλυβουργικής μιλώντας στο Open TV. 

Ο ίδιος τόνισε ότι αν δεν εισακουστεί το αίτημά τους, αν δηλαδή δεν τους δοθεί μια απάντηση από τη διοίκηση θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και προχωρήσουν σε ολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού.

Εδώ και τρεις μήνες και οι 200 εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής είναι απλήρωτοι και δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση της εταιρείας.

«Ζούμε την απόλυτη εξαθλίωση. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Υπάρχει διαμάχη μέσα στην οικογένεια, ωστόσο, το εργοστάσιο έπρεπε να δουλεύει. Το εργοστάσιο δεν έχει ρεύμα, εμείς είμαστε απλήρωτοι, αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Δεν υπάρχει διοίκηση να μας δώσει απάντηση», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και ζητά παρέμβαση από την πολιτεία.

1.jpg
Διαμαρτυρία απλήρωτων εργαζομένων στη Χαλυβουργική © CNN Greece

2.jpg
Διαμαρτυρία απλήρωτων εργαζομένων στη Χαλυβουργική © CNN Greece

3.jpg
Διαμαρτυρία απλήρωτων εργαζομένων στη Χαλυβουργική © CNN Greece

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στην χαλυβουργική - Ώρα Ελλάδος 07:00 9/10/2019 | OPEN TV

newsbomb.gr: Διαμαρτυρία στη Χαλυβουργική

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ