Ελλαδα

Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στο 4χρονο αγοράκι του

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαστήριο
Δικαστήριο © ΙΝΤΙΜΕNEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πατέρας στο Ηράκλειο Κρήτης κατηγορείται ότι ασελγούσε στο 4χρονο αγοράκι του. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν το παιδί αρνιόταν να τον βλέπει.

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα μία φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του παιδιού στις αρχές, καθώς παρατήρησε ραγδαία αλλαγή στη συμπεριφορά του τότε 4χρονου αγοριού και σθεναρή άρνηση να επισκέπτεται τον πατέρα του.

Το αγοράκι ζούσε με τη γιαγιά του, στην οποία είχε ανατεθεί η επιμέλειά του μετά τον θάνατο της μητέρας του, ωστόσο ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκεπτόταν τον πατέρα του για να περνά μαζί του το Σαββατοκύριακο.

Κι ενώ οι συναντήσεις πατέρα και παιδιού εξελίσσονταν καλά, ξαφνικά το τετράχρονο παιδάκι άρχισε να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά και να αρνείται έντονα την απομάκρυνσή του από τη γιαγιά. Θορυβημένη η γιαγιά ζήτησε τη γνώμη ειδικών για την ασυνήθιστη συμπεριφορά του αγοριού και όπως προέκυψε στη συνέχεια το παιδάκι είχε υποστεί κακοποίηση.

Ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί σήμερα, κεκλισμένων των θυρών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ