- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η νέα ζωή μετά τη φυλακή στο Χονγκ Κονγκ
17 μήνες μετά, οι φυλακές Lai King είναι ένα κακό όνειρο
H Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Μυτιλήνη, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά τη 17μηνη φυλάκιση στο Χονγκ Κονγκ.
Μετά την αποφυλάκισή της από τις γυναικείες φυλακές Lai King του Χονγκ Κονγκ τον περασμένο Μάρτιο, η Ειρήνη επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Μυτιλήνη.
Όπως αναφέρει η RealNews, σήμερα η 21χρονη πια Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρίσκεται πίσω από το μπαρ ενός κλαμπ στη Μυτιλήνη φτιάχνοντας κοκτέιλ και άλλα ποτά στους πελάτες.
Η Ειρήνη Μελισσαρόπούλου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Μυτιλήνη απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Όμως οι διακοπές κάποια στιγμή τελείωσαν και έπρεπε να δει τι θα κάνει στη ζωή της, χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά της – τον αστυνομικό πατέρα της και τη νοσοκόμα μητέρα της.
Προσπάθησε να βρει δουλειά σε κάποια καφετέρια ή σε μπαρ στην πόλη της Λέσβου, όπου βρίσκεται το πατρικό της, χωρίς όμως επιτυχία. Ίσως να μην υπήρχαν δουλειές, ίσως κάποιοι καταστηματάρχες να φοβήθηκαν τον ντόρο που είχε προκαλέσει η ιστορία της.
Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφέ, ως πωλήτρια ρούχων αλλά και σε βενζινάδικο. Ωστόσο ένα κλαμπ στην Καλλονή αναζητούσε μπαργούμαν και η Ειρήνη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη αν και χρειάστηκε να μετακομίσει 40 χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.
Έτσι τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 21χρονη εργάζεται στο εν λόγω κλαμπ και δεν θυμίζει σε τίποτα τη νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε απόγνωση μέχρι πριν από μερικούς μήνες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 69χρονος στο κατάστρωμα πλοίου στα Χανιά
Η βλάβη αποκαταστάθηκε και τα δρομολόγια του Προαστιακού επανέρχονται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς
Οι Αρχές εξετάζουν καταγγελία για αρπαγή, ξυλοδαρμό και έγκαυμα σε 12χρονο στην Πάτρα
Διακοπή κυκλοφορίας στον λεωφορειόδρομο της Βασ. Αμαλίας - Πώς θα διεξάγεται η κίνηση
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων το τριήμερο
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Ολοκληρώθηκαν οι αντιρρήσεις των κατηγορουμένων για τους υποστηρίζοντες την κατηγορία
Σωρεία βαρύτατων κατηγοριών αποδίδει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στα 22 μέλη του κυκλώματος
Σε ποιον νομό άγγιξε τους 34 βαθμούς Κελσίου
Οι ημερομηνίες που έχουν κυκλώσει οι εργαζόμενοι στο ημερολόγιο
«Η μαμά μου έζησε τη ζωή της με χαμόγελο και περηφάνια»
«Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουμε έναν τέτοιο σύντροφο»
Εξιχνιάστηκε η απάτη
«Ξεκουράσου αγάπη μου γιατί κουράστηκες πάρα πολύ»
Και η αινιγματική «Καλημέρα» του σκιτσογράφου
Βρισκόταν στο όχημα με την κόρη του όταν συγκρούστηκε με αγροτικό
«Αδιανόητο, όποιες διαφορές κι αν υπάρχουν, να λύνονται με αυτόν τον τρόπο» - Τι απαντάει ο Γρηγόρης Δημητριάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.