

Στους 33 βαθμούς Κελσίου θα φθάσει η θερμοκρασία τη Δευτέρα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo.
Καλός θα είναι ο καιρός και τη Δευτέρα, με λιακάδα και τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε σχετικά υψηλά επίπεδα. Aραιές νεφώσεις θα υπάρξουν κυρίως στο Ιόνιο, οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα επεκταθούν και στα δυτικά ηπειρωτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 29, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 30, στην Ανατολική Στερεά και Θεσσαλία από 15 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 29 και στη Κρήτη από 14 έως 28, ενώ τοπικά στη Νότια Κρήτη θα φτάσει και στους 30 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και προς το βράδυ βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι και νοτιοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε έξαρση η σεισμική δραστηριότητα το πρωί της Παρασκευής μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
Τι αναφέρει ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.
Λόγω των συλλαλητηρίων για τα Τέμπη
Η λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου
Ο χάρτης με τους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου που παρατηρούνται καθυστερήσεις
Το σημερινό περιστατικό σημειώθηκε στις 4:15 στο μπλόκο της ΟΕΠΤΑ στην Ομόνοια
Σύμφωνα με τον ίδιο «διαδίδονται ανήκουστα στο Διαδίκτυο»
Το φαινόμενο που άφησε στο διάβα του καταστροφές, νεκρούς και τραυματίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Διασώστες, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι - Θα αποβιβαστούν την Παρασκευή στο νησί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.