- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση της Τουλουπάκη στη Ράικου για τη Novartis
Η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς απαντά στην προκάτοχό της
Η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελ. Τουλουπάκη απαντά στην προκάτοχό της Ελ.Ράικου για τη Novartis και της καταλογίζει αναληθείς ισχυρισμούς.
Με ανακοίνωση απαντά η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στα όσα της καταλογίζει η προκάτοχός της Ελένη Ράικου στην κάταθεση για την υπόθεση Novartis, ισχυριζόμενη ότι είναι αναληθή στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και υποστηρίζει ότι δεν τοποθετήθηκε στη θέση από τον κ. Παπαγγελόπουλο.
Ολόκληρη η δήλωση της Ελένης Τουλουπάκη:
Εάν όσα αναληθή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πράγματι ειπώθηκαν, δυστυχώς για άλλη μία φορά η κ. Ράικου καταφέρεται όχι μόνο εναντίον εμού θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και κατά του συνόλου του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, υποστηρίζοντας ότι τοποθετήθηκα στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς από τον κ. Παπαγγελόπουλο για να εκτελέσω από κοινού με άλλους δικαστικούς λειτουργούς συμβόλαιο ηθικής της εξόντωσης.
Υπενθυμίζω λοιπόν ότι τοποθετήθηκαν στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, μετά την παραίτησή της και χωρίς ουδέποτε να υποβάλλω σχετική αίτηση για την τοποθέτηση αυτής.
Στο διορισμό μου κατέληξε δύο φορές το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο , που απαρτίζεται από 11 αρεοπαγίτες, με μεγάλη πλειοψηφία.
Η προσφυγή δε, κατά της τοποθέτησής μου στην πρώτη εκλογή μου απορρίφθηκε παμψηφεί από την Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου.
Είναι απολύτως προσβλητικές οι αναφορές της , όχι μόνο για μένα ,αλλά κυρίως για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς τους οποίους θεωρεί ελεγχόμενους.
Είναι εξίσου προσβλητική και η αναφορά της σε συνάδελφο δικαστικό λειτουργό. Επισημαίνω τέλος , ότι από όσο γνωρίζω προηγούμενες καταγγελίες και της και αιτήσεις σε βάρος εμού και των συναδέλφων μου, κρίθηκαν ως ανυπόστατες από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.
Θλίβομαι βαθειά αν εμείς οι ίδιοι δεν σεβόμαστε τις αποφάσεις των οργάνων μας και προβαίνουμε σε τόσο απαξιωτικές δηλώσεις . Επισημαίνω τέλος, ότι ο λόγος μου είναι δημόσιος και με ταυτότητα και όχι μέσω κύκλων, »προνόμιο», προνόμιο που δεν διαθέτω.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.