- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα ληστεία με τη μέθοδο εμβολισμού με αυτοκίνητο, αυτήν τη φορά σε διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά.
Νέο χτύπημα της σπείρας που πραγματοποιεί ληστείες με τη μέθοδο εμβολισμού με αυτοκίνητο. Οι δράστες εισέβαλαν σε διαγνωστικό κέντρο του Πειραιά στην οδό Ασκληπειού.
Για ένα ακόμη βράδυ, η σπείρα που ληστεύει καταστήματα, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα με την μέθοδο του «πολιορκητικού κριού» έκανε ληστεία, αυτή τη φορά στον Πειραιά.
Η συμμορία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, Αρχικά, προσπάθησε με λοστό να σπάσει την τζαμαρία που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του κτιρίου. Αφού δεν κατάφεραν να την ρίξουν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και με την όπισθεν, προσπάθησαν να την ρίξουν. Τελικά χρειάστηκε να βγουν όλοι μαζί έξω από το αυτοκίνητο, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, για να ολοκληρώσουν την επιχείρησή τους και μπήκαν μέσα στο διαγνωστικό, κλέβοντας άγνωστο ποσό.
Διέφυγαν στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.
Χθες έγινε νέα απόπειρα ληστείας στο Περιστέρι με την ίδια μέθοδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ είχαν προηγηθεί οι ληστείες σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στου Ρέντη, αλλά και σε άλλα καταστήματα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.