Ελλαδα

Γκρέμισαν τις εισόδους καταστημάτων με αυτοκίνητα και τα άδειασαν

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνδέονται μεταξύ τους και με τη ληστεία με την κλεμμένη Mustang

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mustang2.jpg
Ληστεία με Mustang στην Πέτρου Ράλλη © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Θρασύτατες ληστείες σε Μεταμόρφωση-Ρέντη. Εισέβαλαν με οχήματα στα καταστήματα και τα άδειασαν. Εξετάζεται αν συνδέονται και με την κλεμμένη Mustang.

Θρασύτατες ληστείες που μοιάζουν με αυτή που σημειώθηκε την Τετάρτη με την κλεμμένη Mustang στην Πέτρου Ράλλη, έλαβαν χώρα τα ξημερώματα σε Ρέντη και Μεταμόρφωση, όταν ληστές με κλεμμένα οχήματα εισέβαλαν σε καταστήματα και τα άδειασαν.

Ειδικότερα, λίγο μετά τη 1 το πρωί, με ένα αυτοκίνητο που ήταν κλεμμένο το προηγούμενο βράδυ, κακοποιοί γκρέμισαν την κεντρική είσοδο καταστήματος με ανταλλακτικά στην περιοχή του Ρέντη κι άρπαξαν ό,τι βρήκαν μέσα, εγκαταλείποντας στο σημείο το όχημα και φεύγοντας με ένα δεύτερο αυτοκίνητο που τους περίμενε.

Περίπου μία ώρα αργότερα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δράστες εισέβαλαν με την όπισθεν σε κατάστημα με κουφώματα στη Μεταμόρφωση κι αφού πήραν ό,τι τους ενδιέφερε, με το ίδιο αυτοκίνητο εξαφανίστηκαν, με κατεύθυνση προς το Μενίδι. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που πέφτει θύμα ληστείας.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο οι δύο ληστείες να συνδέονται μεταξύ τους, αλλά και με αυτή με την κλεμμένη Mustang.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ