- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεαροί επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η ένταση σημειώθηκε μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.
Η πορεία ξεκίνησε από το μνημείο του Παύλου Φύσσα, κατέληξε στο κέντρο του Πειραιά όπου νεαροί πέταξαν φωτοβολίδες, μολότοφ και πέτρες και οι αστυνομικές αρχές απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και βρίσκονται τουλάχιστον 3 με 4 διμοιρίες των ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Η ομάδα νεαρών φαίνεται να διαλύεται προς τα στενά της περιοχής, αλλά η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.