Ελλαδα

Συγκινεί ο νεαρός που βρήκε το βρέφος σε καρότσι σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία

«Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vrefos1.jpg
Βρέφος σε καρότσι σούπερ μάρκετ © INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο νεαρός φοιτητής μόλις βρήκε το βρέφος στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, ειδοποίησε αμέσως το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στη συνέχεια έφτασαν περιπολικό και ασθενοφόρο.

Να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση με την εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία, επιχειρούν οι αστυνομικοί. Το μωρό εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ στον ακάλυπτο συγκροτήματος πολυκατοικιών, στην οδό Ακροπόλεως. Το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι, μόλις 10 ημερών.

Το μωρό εντόπισε ο νεαρός, Παναγιώτης Μαδούρος, σε είσοδο πολυκατοικίας, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο. Ο ίδιος αντίκρισε ένα νεογέννητο κοριτσάκι που ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και το είχαν τοποθετήσει μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Άμεσα, τότε, ειδοποίησε τις Αρχές.

«Λέω στη μητέρα μου που βρισκόταν στο μπαλκόνι πως είναι μωρό! Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου και σοκαρίστηκα» είπε ο νεαρός.

Νόμιζε πως ήταν γάτα

Ο Παναγιώτης Μαδούρος νόμιζε αρχικά πως ήταν γάτα που γεννά όμως μετά το επίμονο κλάμα αποφασίζει να κατέβει στην αυλή. Πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία και δεν πίστευε στα μάτια του όταν μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ είδε ένα πανέμορφο κοριτσάκι να κλαίει γοερά. Ήταν καθαρό, φαγωμένο και τυλιγμένο σε μια πετσέτα θαλάσσης.

«Λέω στη μητέρα μου που βρισκόταν στο μπαλκόνι πως είναι μωρό! Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου και σοκαρίστηκα» πρόσθεσε σε δηλώσεις του στον Alpha. 

«Αντιλήφθηκε πως υπάρχει και άλλος δίπλα του και σταμάτησε αμέσως το κλάμα» ανέφερε επίσης.

Λύγισαν οι διασώστες

Ο νεαρός φοιτητής ειδοποίησε αμέσως το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην είσοδο της πολυκατοικίας έφτασαν περιπολικό και ασθενοφόρο, με τους διασώστες να λυγίζουν μπροστά στη θέα του παιδιού.

«Έκλαψε ο αστυνομικός» συμπλήρωσε ο φοιτητής που βούρκωσε και πάλι με το παιδάκι που βρέθηκε μόνο και εγκαταλελειμμένο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ