Ελλαδα

Δολοφονία βιολόγου: Καταγγελία για τον 27χρονο λίγο πριν το έγκλημα

Τι λένε στις καταθέσεις τους γυναίκες που υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
suzan-eaton
Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον © INTIME NEWS/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Νέες αποκαλύψεις για τον 27χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον

Τις καταθέσεις πέντε γυναικών που υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα του 27χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη, έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα είχε καταγγείλει τον 27χρονο στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν, όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου. 

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι αυτή της «απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ