Ελλαδα

Επιτυχής η επέμβαση στον τραυματία εθελοντή πυροσβέστη

Έφερε εγκαύματα β’ και γ’ βαθμού στο δεξί χέρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστης επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιά κοντά στο χωριό Μακρυμάλλη
Πυροσβέστης επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιά κοντά στο χωριό Μακρυμάλλη/ © ΑΠΕ ΜΠΕ/ Βασίλης Ασβεστόπουλος

Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο εθελοντής πυροσβέστης που υπέστη εγκαύματα στα χέρια στο μέτωπο της Εύβοιας.

Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο εθελοντής πυροσβέστης που υπέστη εγκαύματα στα χέρια στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στην Εύβοια.

«Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έγινε καθώς υπήρχαν εγκαύματα β’ και γ’ βαθμού στο δεξί χέρι από τα δάχτυλα έως τον αγκώνα. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης χρησιμοποιήθηκαν δερματικά μοσχεύματα από υγιείς ιστούς. Είναι μία από τις πολλές επεμβάσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν», μετέδωσε η ΕΡΤ για τον πυροσβέστη που τραυματίστηκε την πρώτη ημέρα της μεγάλης φωτιάς στην Εύβοια.

Τον τραυματία πυροσβέστη επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος τον συνεχάρη για την αυτοθυσία του στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στην Εύβοια και τόνισε ότι η Πολιτεία θα βρίσκεται δίπλα του σε όλη τη διαδρομή αποκατάστασης. «Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως υπουργείο Υγείας είναι -σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια- να καλύψουμε ό,τι χρειαστεί από τα έξοδα της νοσηλείας, της αποθεραπείας και τέλος της αποκατάστασης του πυροσβέστη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ