Ελλαδα

Διαρρήκτες άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο του Βύρωνα Πολύδωρα

Οι δράστες είχαν μελετήσει τον στόχο τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βύρων Πολύδωρας
Βύρων Πολύδωρας / © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θύμα διάρρηξης ο Βύρωνας Πολύδωρας. Άγνωστοι «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του στην Ηλεία.

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του πρώην προέδρου της Βουλής και Υπουργού Βύρωνα Πολύδωρα στο χωριό Περιβόλια στην Φιγαλεία Ηλείας και «άνοιξαν» το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, οι δράστες ήταν θρασύτατοι αφού επέλεξαν να «χτυπήσουν» στο σπίτι του πρώην προέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης τις ημέρες όπου ο ίδιος βρισκόταν στην οικία του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας. Ωστόσο φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι αφού εισέβαλαν την ώρα που ο Βύρωνας Πολύδωρας βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στην εκκλησία.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών, γύρω στις 10:00 το πρωί οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι και «σήκωσαν» κυριολεκτικά, το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή. Ο πιθανότερος δρόμος που ακολούθησαν εκτιμάται πως ήταν αυτός προς τη Μεσσηνία.

Εντός του χρηματοκιβωτίου φέρεται να υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και κοσμήματα. Σημειώνεται ότι οι δράστες δεν επέλεξαν να δοκιμάσουν να το ανοίξουν μέσα στο σπίτι, όπου θα ρίσκαραν να γίνουν αντιληπτοί, αλλά να το πάρουν μαζί τους και να επιχειρήσουν την παραβίασή τους σε δεύτερο χρόνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ