Ελλαδα

Έρευνες για τον μυστηριώδη θάνατο άνδρα στο Αγρίνιο

Η σορός του βρέθηκε ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό τουριστικού λεωφορείου με ξένες πινακίδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία.jpg
Αστυνομία / © INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου ενός άνδρα που βρέθηκε νεκρός ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου.

Τις συνθήκες θανάτου ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων προσπαθεί να εξιχνιάσει η ελληνική Αστυνομία στο Αγρίνιο. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου.

 Ως προς τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει απαντήσεις το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στη σορό του άνδρα. Επίσης, από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί και το πότε ακριβώς απεβίωσε ο άτυχος άνδρας.

 Ως προς το πώς βρέθηκε ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό, οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο συλλέγοντας στοιχεία, αλλά και μαρτυρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από τον οδηγό του λεωφορείου, όταν ο τελευταίος διαπίστωσε πρόβλημα στο όχημα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και έπειτα από πολύωρη προσπάθεια οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, με τη βοήθεια μηχανικών, τη σορό του άνδρα.

 Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το λεωφορείο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Σερβία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ