- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαλκιδική: Πυροβόλησε τον γιο του μετά από καυγά
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου
Μετά από καβγά ο πατέρας φέρεται να χτύπησε τον γιο στο κεφάλι με την λαβή όπλου και στη συνέχεια να τον πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε.
Εκτός κινδύνου με διαμπερές τραύμα στον δεξιό μηρό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου Σέρβος 21 ετών, τον οποίο πυροβόλησε ο -επίσης Σέρβος- πατέρας του, ξημερώματα Σαββάτου, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Το θύμα παραθέριζε με τη μητέρα του. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες ο 39χρονος πατέρας του 21χρονου και εν διαστάσει σύζυγος της μητέρας του, μετέβη στη Χανιώτη. Τη συνάντηση σε εξωτερικό χώρο ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο, μέχρι που ο 39χρονος χτύπησε τον γιο του στο κεφάλι με τη λαβή όπλου που έφερε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στον δεξιό μηρό.
Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας ο 39χρονος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες
Πότε θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή
Το χρονικό του συμβάντος
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.