- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φυλακές Νιγρίτας: Τι προκάλεσε τη φονική συμπλοκή
Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ένας 35χρονος - Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο δράστης
Η αφορμή για τον άγριο καβγά στις φυλακές Νιγρίτας που είχε ως αποτέλεσμα ένας 35χρονος να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου.
Ένας καβγάς για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως προκάλεσε την φονική συμπλοκή ανάμεσα στους δύο συγκρατούμενους των φυλακών Νιγρίτας Σερρών, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας 35χρονος από τα χέρια 43χρονου. Όπως φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ο ρωσικής καταγωγής δράστης, ο μεταξύ τους διαπληκτισμός ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν έκανε παρατήρηση στον 35χρονο, υπήκοο Γεωργίας, επειδή έκανε θόρυβο με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να κοιμηθεί.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο άνδρες, που κρατούνταν στο ίδιο κελί, πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στα μάτια τρίτου κρατούμενου. Τα χτυπήματα που προκάλεσε ο 43χρονος στο θύμα του αποδείχθηκαν θανατηφόρα. Δεσμοφύλακες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 35χρονο στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έφερε θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στον λαιμό, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη στο Νοσοκομείο Σερρών όπου κρατείται φρουρούμενος, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Η δικογραφία αναμένεται να αποσταλεί στην τοπική εισαγγελία και ο ίδιος θα απολογηθεί όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι εκδρομείς του τριημέρου
Ποιος ήταν ο Γενικός Διευθυντής και συνιδιοκτήτης της Zeus+Δione
Τι έγραψε στην ανάρτηση του ο πρώην πρωθυπουργός
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία σήμερα, πού θα χιονίσει
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Τα τελευταία δρομολόγια και η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η είδηση έγινε γνωστή από την αδελφή του, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λόγια καρδιάς
Ο φετινός Μάιος καταγράφεται ήδη ως ένας από τους πιο ψυχρούς των τελευταίων ετών
Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας - Καίγονται ελαστικά
Βρισκόταν στο δωμάτιό του κατά την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.