- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Βρετανή στη Ρόδο καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της σε βάρκα
Η 39χρονη τουρίστρια δήλωσε ότι έπεσε θύμα πέντε ανδρών
Βρετανή τουρίστρια κατήγγειλε στο Λιμεναρχείο Ρόδου ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε βάρκα. Η καταγγελία εξετάζεται.
Στελέχη της Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου διενεργούν έρευνα μετά την καταγγελία 39χρονης βρετανής τουρίστριας, σχετικά με τον ομαδικό βιασμό της από πέντε άνδρες μέσα σε βάρκα.
Η 39χρονη εμφανίστηκε στο Λιμενικό Σταθμό της Λίνδου και υποστήριξε ότι ένας άνδρας που γνώρισε ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της περιοχής, την οδήγησε στις 4 τα ξημερώματα σε μια βάρκα και έφτασαν με αυτήν σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, όπου τη βίασε μαζί με άλλους τέσσερις άνδρες.
Η τουρίστρια δήλωσε ότι δεν ήταν μεθυσμένη, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει σαφή περιγραφή των φερόμενων ως βιαστών της και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να εξεταστεί από ιατροδικαστή και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη βιασμού.
Στο μεταξύ, οι έρευνες των λιμενικών συνεχίζονται για να βρεθεί η βάρκα όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.