Ελλαδα

Χανιά: Οδηγός του ΚΤΕΛ κατέβασε 15χρονο επειδή του έλειπαν €0.10

Με αποτέλεσμα να περπατήσει 1,5 χλμ στο λιοπύρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΤΕΛ
ΚΤΕΛ © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οδηγός του ΚΤΕΛ στα Χανιά κατέβασε 15χρονο επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο, με αποτέλεσμα να περπατήσει 1,5 χλμ στο λιοπύρι

Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη στα Χανιά με πρωταγωνιστές έναν 15χρονο κι έναν οδηγό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιάς, για 10 λεπτά του ευρώ.

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr, ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Στην τσέπη όμως, αντί για 2,10 ευρώ, που κοστίζει το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου για Πλατανιά, με το μπουκαλάκι νερό που πήρε, δεν υπολόγισε σωστά και έμεινε με 2 ευρω.

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο ΚΤΕΛ, ο οδηγός-εισπράκτωρ του απάντησε πως δεν μπορεί να τον δεχθεί παρά το μικρό ποσό που του έλειπε και τον κατέβασε μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτή τη σκηνή.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Παρόλο όμως, που τον διαβεβαίωσαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του, το τηλέφωνό του πατέρα δεν χτύπησε ποτέ.

Πηγή: zarpanews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ