Ελλαδα

Δεν θα γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Μακεδονίας-Θράκης

Λόγω της θεομηνίας στη Χαλκιδική που άφησε πίσω της 6 νεκρούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης
Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης/©INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Δεν θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης λόγω των καταστροφών στη Χαλκιδική.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης λόγω της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική, που άφησε πίσω της τουλάχιστον έξι νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.

Η τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί στο Υφυπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας - Θράκης με τον νέο υφυπουργό Θεόδωρο Καράογλου να επιβεβαιώνει την ακύρωση της τελετής. Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η παράδοση-παραλαβή του χαρτοφυλακίου θα πραγματοποιηθεί μεν αλλά χωρίς επίσημη τελετή δε.

«Δυο Ρώσοι, δύο Ρουμάνοι και δύο Τσέχοι είναι τα θύματα της θεομηνίας» σημείωσε.

Σύσκεψη Θεοδωρικάκου - Καραμανλή για την κακοκαιρία

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τοπικούς φορείς στη Χαλκιδική. «Περιμένουμε τον κ. Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή και θα έχουμε σύσκεψη με τοπικούς φορείς για να δούμε πως μπορούμε να επουλώσουμε τις πληγές» εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να κλείσουμε το συντομότερο δυνατό της πληγές. Και όταν λέμε πληγές εννοούμε την ηλεκτροδότηση αλλά και τις καταστροφές σε σπίτια κατοίκων».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ