Ελλαδα

Κάρπαθος: Κυνήγησε και σκότωσε επιχειρηματία με μαχαίρι

Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, κολυμπώντας σε κοντινή βραχονησίδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία
Αστυνομία/ © INTIMENEWS/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ

Άγριο φονικό στην Κάρπαθο με έναν 27χρονο να σκοτώνει με μαχαίρι 68χρονο επιχειρηματία.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 68χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στην περιοχή Πηγάδια, στην Κάρπαθο. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ένας 27χρονος μπήκε στο εσωτερικό της επιχείρησης και άρχισε να τον μαχαιρώνει. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο rodiaki.gr, ο δράστης κατάφερε περισσότερες από 9 μαχαιριές στον 68χρονο. Το άγριο έγκλημα έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν προηγήθηκε κάποια αντιπαράθεση.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 27χρονου. Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν, έπεσε στη θάλασσα και άρχισε να κολυμπά μέχρι τη βραχονησίδα «Δεσποτικό» (ανοικτά της Καρπάθου), όπου και βρήκε προσωρινό καταφύγιο.

Κινηματογραφική καταδίωξη

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα. Πλωτό σκάφος, με αστυνομικούς και λιμενικούς, προσέγγισε το σημείο. Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 03.00 τα ξημέρωματα της Κυριακής.

Η τοπική κοινωνία του νησιού είναι σοκαρισμένη από το άγριο έγκλημα. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία. Ο δράστης θα μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να προσαχθεί ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ