- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Koυφοντίνας για την απόρριψη της άδειας: Ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη
Κάνει λόγο για αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση
Επίθεση Κουφοντίνα στη δικαιοσύνη για την απόρριψη της άδειάς του, την οποία χαρακτηρίζει ταξική και διατεταγμένη
Με μια νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης την οποία χαρακτηρίζει ταξική και διατεταγμένη εξαπολύει ο Δημήτρης Κουφοντίνας με αφορμή την νέα απόρριψη της άδειάς του. Μάλιστα, αναφέρεται συγκεκριμένα στους δικαστικούς του Βόλου κάνοντας λόγο για αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση ενώ υποστηρίζει πως αγνοούν τον Άρειο Πάγο έχοντας τη στήριξη ισχυρών πολιτικών και οικονομικών οικογενειών.
«Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομοϋστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πολυισοβίτης.
Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Κουφοντίνα:
«Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους. Σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα, σαν να μην έφτασε να το αναιρέσει ο Άρειος Πάγος ως αντιφατικό και νομικά εσφαλμένο, επιμένουν ξανά με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους , με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα (παρότι διακηρύσσουν την ίδια στιγμή τον σεβασμό στην ελευθερία της σκέψης), την ίδια απαίτηση για ιδεολογική μεταστροφή (παρότι διακηρύσσουν το δικαίωμα στις πεποιθήσεις ) την ίδια ξανά δόλια απαίτηση για δήλωση μετάνοιας .
Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομοϋστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών. Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη.
Δημήτρης Κουφοντίνας
Κασσαβέτεια , 6/7/2019»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι ουίσκι στην άδεια καρέκλα της
Τρεις μήνες μετά, ο χώρος έχει αποκατασταθεί
Με αφορμή μεμονωμένο συμβάν σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου
Mετά από σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο
Οι εργασίες του μετροπόντικα έχουν ανασταλεί από τον Μάιο
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 5 αεροσκάφη
Η πρόγνωση του μετεωρόλογου για τις επόμενες μέρες
«Απομακρυνθείτε προς Βασιλικά»
Η κηδεία του Νίκου Λώρα θα γίνει στον Πεντόλακκο Ιωαννίνων
Οι πρώτες πληροφορίες - Δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυροί άνεμοι αναζωπυρώνουν το μέτωπο
Σε βάρος 46χρονου που συνελήφθη
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Έκρυβε μεγάλες ποσότητες γύρω από το σπίτι του
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Τα απαιτούμενα προσόντα και τα αθλήματα που θα εξεταστούν οι ενδιαφερόμενοι
Εξιτήριο για την Αφροδίτη Νέστορα μετά από 2 εβδομάδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.