- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ναύπλιο: Μωρό κινδύνεψε όταν κατάπιε την πιπίλα του
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης
Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό κατάφερε και έκοψε την πιπίλα και την κατάπιε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Ένα βρέφος περίπου 20 μηνών στο Ναύπλιο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του όταν κατάπιε την πιπίλα του.
Το μωρό σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το argolikeseidhseis τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί καθώς επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, κατάπιε την πιπίλα του η οποία του έφραξε τον λάρυγγα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουλίου σε κατάστημα με ρούχα στην οδό Άργους στο Ναύπλιο, όπου η μητέρα του παιδιού εκείνη την ώρα ψώνιζε, με το παιδί στο καρότσι.
Το 20μηνών περίπου μωρό, κατάφερε και έκοψε την πιπίλα και την κατάπιε. Επικράτησε πανικός και αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και συγχρόνως φώναξαν τον υπεύθυνο φαρμακείου που βρίσκεται κοντά στο σημείο του περιστατικού για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να καταφέρουν να εξάγουν την πιπίλα από τον λαιμό του μικρού παιδιού.
Το παιδί τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου του έγινε απόφραξη της αναπνευστικής οδού και στην συνέχεια οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.