- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στη Βόρεια Κρήτη και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 21 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Πατραϊκό Κόλπο από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
338 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από την έναρξη του έτους
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Καίει αγροτοδασική έκταση - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
Στο «κόκκινο» η μισή χώρα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
«Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά σε έναν τέτοιο πόνο» - Βαθιά οδύνη για την απώλεια
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Συνεχής επιτήρηση με drone
Σε ύφεση η φωτιά στον Δήμο Ωρωπού - Διαρκείς ρίψεις από αέρος και διασπορά πεζοπόρων
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή
Φωτιά ξέσπασε ενώ το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο - Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού
Καρέ-καρέ εξετάζονται βίντεο και συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας
Για πέμπτη ημέρα μαίνεται η πυρκαγιά στο δάσος - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Ομαλά και με αυστηρούς ελέγχους οι κινητοποιήσεις
Πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με 5.259 μόνιμους διορισμούς και καινοτομίες
Στα ύψη το θερμόμετρο - Ενισχυμένοι άνεμοι στο Αιγαίο
«Αφήνουν πίσω τους δύο ανήλικα παιδιά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ
Πότε θα το δούμε στον ουρανό
Οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.