Ελλαδα

Συγκλονίζει ο σύζυγος της γυναίκας που διαμελίστηκε σε τροχαίο

Οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kamena-vourla
Τροχαίο στην Εθνική Οδό © INTIME NEWS/ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ΑΡΧΕΙΟΥ

«Όταν την είδα ήταν νεκρή. Την είχε διαμελίσει», είπε ο σύζυγος της 56χρονης που σκοτώθηκε στην Εθνική Οδό.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της γυναίκας που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Καμένα Βούρλα, όταν στην προσπάθειά της να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η 56χρονη κατέβηκε από το λεωφορείο, στο 183ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, γύρω στις 10:30 το βράδυ και επιχείρησε να περάσει απέναντι όπου την περίμενε ο σύζυγός της. Στο σημείο που αποβιβάστηκε δεν υπάρχει διάβαση για πεζούς και η γυναίκα διέσχισε κάθετα τον δρόμο και έφτασε στη διαχωριστική νησίδα. Στο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φορούσε μαύρα ρούχα. 28χρονος οδηγός που περνούσε από το σημείο δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο ούτε να αποφύγει τη γυναίκα με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας ο οποίος  περιέγραψε στον ΑΝΤ1 τις πρώτες σοκαριστικές σκηνές που αντίκρισε: «Περίμενα την γυναίκα μου. Ξαφνικά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Κατάλαβα ότι ένα αυτοκίνητο την είχε χτυπήσει. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί. Την είχε παρασύρει για αρκετά μέτρα. Όταν την είδα ήταν νεκρή. Την είχε διαμελίσει», είπε ο σύζυγος της 56χρονης.

Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ