Ελλαδα

Η στιγμή που η μητροκτόνος σέρνει τη σορό της μητέρας της (video)

Σοκάρουν οι εικόνες απο τις κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δελτίο ΟΡΕΝ το ντοκουμέντο της φρίκης

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την 68χρονη να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένη και νεκρή η μητέρα της στο Γουδή.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του OPEN Beyond Tv, η μητροκτόνος στο Γουδή φέρεται να σέρνει τη σορό της μητέρας της στη μέση του δρόμου, λίγο πριν το εγκαταλείψει.

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την 68χρονη να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένη και νεκρή η μητέρα της.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο, διερχόμενοι κοιτούν με απορία τη γυναίκα να τραβά την κουβέρτα και να την αφήνει στην οδό Σινώπης αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει.

Ένας άνδρας με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας επίμονα την 68χρονη.

Δύο λεπτά μετά, η 68χρονη επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι.

Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να μιλά μαζί του, για αρκετά λεπτά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ