Ελλαδα

Στρατιωτική άσκηση και όχι προετοιμασία για πόλεμο η μετακίνηση τεθωρακισμένων προς νησιά του Αιγαίου

Η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019» και η πραγματικότητα

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19061503.jpg

H αλήθεια για το δημοσιεύματα περί επικείμενης σύρραξης με την Τουρκία

Τρομολαγνικό δημοσίευμα παρουσιάζει την μεταφορά Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού Μ113, ώστε να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη διακλαδική άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019», ως κινήσεις που γίνονται για να ενισχυθούν οι δυνάμεις στα νησιά μας, λόγω επικείμενης σύρραξης με την Τουρκία.

Το είδαμε στα pronews.grmakeleio.grvimapress.greuropost.grpiraeuspress.gre-today.grclickmag.grethnikosmaxitis.greklogesdytika.grmelissocosmos.comskaiaegean.grattikanea.blogspot.comkranosgr.blogspot.comno2idcardgr.blogspot.comthesecretrealtruth.blogspot.com

tt.jpg

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι:

19061502-1.jpg

Όπως αναφέραμε στην αρχή, οι φωτογραφίες, που μας τις παρουσιάζουν ως «ντοκουμέντο», είναι από την μεταφορά Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού (ΤΟΜΠ) Μ113 για να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη διακλαδική άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019», που ολοκληρώθηκε στις 14/6/2019. Στην άσκηση έλαβαν μέρος σύμφωνα με την ΕΡΤ τουλάχιστον 58 πλοία, πολλά αεροσκάφη και μονάδες του Στρατού. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό «ΠΤΗΣΗ«, η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» αποτελεί την ετήσια άσκηση μεγάλης κλίμακας του Πολεμικού Ναυτικού, στην οποία συμμετέχουν προσωπικό και μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Καταιγίδα στο Αιγαίο - Σε εξέλιξη διακλαδική άσκηση video (ert gr)

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησαν έχουν κλαπεί από παλιότερο άρθρο του press-gr.comμε ημερομηνία (11/6/2019) που δεν κάνει λόγο και ούτε αφήνει υπόνοιες για επικείμενη σύρραξη. Μάλιστα, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω, έχουν επέμβει στις φωτογραφίες για να μην είναι είναι εμφανής η προέλευσή τους, και πρόσθεσαν το δικό τους logo για να παρουσιαστούν ως αποκλειστικές.

orxos2b.jpg

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ