Ελλαδα

Καταγγελία: Μαθητές Δημοτικού μέθυσαν με τσικουδιά σε εκδρομή

Κατέληξαν στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσικουδιά
Τσικουδιά / © Pixabay

Μητέρα καταγγέλλει ότι μαθητές της Στ΄ Δημοτικού πήγαν εκδρομή με το σχολείο και μέθυσαν πίνοντας κρασί και τσικουδιά.

Μαθητές δημοτικού στην Κρήτη πήγαν εκδρομή με τσικουδιά και κρασάκι στα σακίδια αντί για κολατσιό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του zarpanews.gr ο διευθυντής του σχολείου παραδέχθηκε ότι
κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους δασκάλους και τους αφαιρέθηκαν τα μπουκάλια. Αλλά οι μαθητές είχαν προλάβει να καταναλώσουν αρκετά.

Μία μητέρα κατήγγειλε στο zarpanews.gr: «Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της Στ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν… σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;;;;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ