Ελλαδα

Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι δρούσε η σπείρα που έκλεβε ποδοσφαιριστές

Η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση της συμμορίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko
Περιπολικό © ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΑΠΕΤΣΙΚΑΣ

Καρέ καρέ οι κινήσεις των μελών της σπείρας που έκλεβε σπίτια ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον τρόπο δράσης της σπείρας που κατηγορείται ότι διέπραξε διαρρήξεις και κλοπές σε πολυτελή σπίτια στα νότια προάστια της Αθήνας έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Στο πρώτο βίντεο στο στόχαστρο των μελών της σπείρας είναι το σπίτι ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Σε αυτό οι δύο ληστές φαίνονται να περιφέρονται στον κήπο της οικίας όπου διέμενε το 2018 ο ποδοσφαιριστής έχοντας στα χέρια τους εργαλεία για διάρρηξη. Οι δύο ληστές , που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προσπαθούν να εντοπίσουν ποιο είναι το ευάλωτο σημείο στο σπίτι του ποδοσφαιριστή για να μπορέσουν να μπουν. Τελικώς βρήκαν μία μπαλκονόπορτα την οποία κατάφεραν να ανοίξουν. Από το σπίτι του ποδοσφαιριστή οι ληστές αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα.

Σε άλλο βίντεο φαίνονται οι δράστες να κρατούν έναν λοστό και έναν φακό με τον οποίο προσπαθούν να δουν αν βρίσκεται κάποιος μέσα στο σπίτι που προσπαθούν να διαρρήξουν.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση της συμμορίας, συλλαμβάνοντας έναν 34χρονο και μία 35χρονη, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις επιπλέον συνεργοί τους.

Δελτίο ΟΡΕΝ διαρρήκτες ποδοσφαιριστών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ