- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός σήμερα Κυριακή των εκλογών: Ασταθής
Αναλυτική πρόγνωση - Σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι έντονα
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται σε κάποιες περιπτώσεις από χαλαζοπτώσεις.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι πυκνές, ενώ βροχές και όμβροι ή καταιγίδες θα σημειωθούν από το πρωί και έπειτα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και πιθανώς το Βόρειο Αιγαίο.
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται σε κάποιες περιπτώσεις από χαλαζοπτώσεις.
Μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων υπάρχει στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ανατολική Θεσσαλία και δευτερευόντως στο Βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο τη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο από 12 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 30 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 26.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 με 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά θα ενισχυθούν και θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ, και προς το βράδυ βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Στο Σαρωνικό οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες από το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.