Ελλαδα

Ρόδος: Βρετανοί τουρίστες πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά

Μία τουρίστρια ανέβασε το δελτίο παραγγελίας στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rodos-apodeixi-touristes
Το δελτίο παραγγελίας από το κατάστημα της Ρόδου

Η ανάρτηση της Βρετανίδας τουρίστριας έγινε ήδη viral. To συγκεκριμένο κατάστημα φέρεται να συγκεντρώνει χαμηλότατες βαθμολογίες.

Μετά το περιστατικό στη Μύκονο όπου τουρίστες πλήρωσαν χρυσά έξι καλαμαράκια, μία νέα υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά στη Ρόδο που μία παρέα Βρετανών πλήρωσε σε μαγαζί στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά. 

Η καταγγελία έγινε μέσω Facebook από τη Vikki Scott και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία. Η ανάρτηση της άτυχης επισκέπτριας έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές, με τις καταγγελίες για το συγκεκριμένο κατάστημα να πέφτουν βροχή και από άλλους Βρετανούς -και όχι μόνο- επισκέπτες που κλήθηκαν να πληρώσουν… χρυσάφι το φαγητό και το ποτό τους.

Η Vikki Scott τονίζει μάλιστα ότι για ένα μίλκσεϊκ πλήρωσαν 14 ευρώ, και σημειώνει ότι όταν παραπονέθηκε στον ιδιοκτήτη το μόνο που της έλεγε εκείνος ήταν «σας ευχαριστώ κυρία».

Αξιοσημείωτο είναι πως σύμφωνα με την επισκέπτρια, πέρα από αυτή δεν είχε άλλη δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια των διακοπών της στο νησί, και σκοπός της δημόσιας αναφοράς της είναι να αποτρέψει επισκέπτες της Ρόδου να επιλέξουν το συγκεκριμένο μαγαζί.

Όπως αναφέρει η dimokratiki, από μια έρευνα στη δημοφιλή πλατφόρμα Tripadvisor διαπιστώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα συγκεντρώνει χαμηλότατες βαθμολογίες και δεκάδες αρνητικά σχόλια από πελάτες που είχαν την ατυχία να το επισκεφθούν, τόσο για τις τιμές του όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών του.

Στα σχόλια κάτω από την δημοσίευση της Vikki Scott, πολλοί τουρίστες αλλά και Ρόδιοι σπεύδουν να υπερασπιστούν τον προορισμό ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα για τις υψηλές τιμές προϊόντων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

rodos-katastima-timi
Το δελτίο παραγγελίας από το κατάστημα της Ρόδου


Πληροφορίες: dimokratiki.gr
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ