- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκτός Εντατικής η 8χρονη Αλεξία
Οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο από τη ΜΕΘ έπειτα από 30 ημέρες νοσηλείας
Έπειτα από 30 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο στη μικρή Αλεξία, θύμα αδέσποτης σφαίρας ανήμερα του Πάσχα.
Εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» έδωσαν οι γιατροί στην 8χρονη Αλεξία, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα σε περιοχή της Θήβας.
Μετά από 30 ημέρες νοσηλείας η Αλεξία νοσηλεύεται πλέον σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής κλινικής.
Συγκρατημένοι εμφανίζονται οι γιατροί του Παίδων στις εκτιμήσεις τους για την πορεία της ασθενούς. Η αυτόνομη αναπνευστική της λειτουργία θεωρείται θετικό σημάδι, ωστόσο οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής για το πρώτο 48ωρο εκτός ΜΕΘ της 8χρονης.
Σε ό,τι αφορά τη νευρολογική εικόνα της Αλεξίας – που αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την πρόγνωση γενικότερα της υγείας της- αυτή χαρακτηρίζεται βαριά αλλά σταθερή. Και εκτός ΜΕΘ δηλαδή η 8χρονη παρουσιάζει την «εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής» όπως αναφερόταν στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν πριν από δέκα ημέρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Εντοπίστηκε στην πρασιά ξενοδοχείου
Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.